Σχετικά Τά Γραφεία

Grant & Eisenhofer

Η Grant & Eisenhofer έχει πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας που εκπροσωπεί τους Αμερικανούς και διεθνείς θεσμικούς επενδυτές σε θέματα κινητών αξιών και εταιρικής διακυβέρνησης. Η G&E αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ηγέτης σε διαφορές και διαιτησίες εκτός της και έχει επιτύχει μέχρι σήμερα μερικές από τις μεγαλύτερες αποζημιώσεις από αλλοδαπά κράτη που έχουν δοθεί ποτέ ως σήμερα. Ως δικηγορική εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας , η G&E αντιπροσωπεύει επί του παρόντος χιλιάδες πελάτες σε δέκα σημαντικά περίπλοκα ζητήματα επί διαφορών σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική.

Kyros Law Offices

Οι δικηγόροι στα Kyros Law Offices του Γιάννη Κυριακόπουλου προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις με πιστοποιημένη διαπίστευση κατάρτισης στο Χρηματοοικονομικό και Τραπεζικό δίκαιο τις Κεφαλαιαγορές, το Εμπορικό, το Εταιρικό, το Εργατικό και το Διοικητικό δίκαιο. Ο Δικηγορικός Όμιλος Kyros Law έχει σημαντική εμπειρία παρέχοντας συμβουλές υψηλής ποιότητας σε θεσμικούς και ιδιώτες -επενδυτές, Έλληνες και ξένους. Μέσω των στρατηγικών της συμμαχιών με κορυφαία δικηγορικά γραφεία στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη, η Δικηγορική Εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της με πολύπλευρες και ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Kessler Topaz
   Meltzer & Check

Η Kessler Topaz Meltzer & Check είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο που ειδικεύεται στην επίλυση πολύπλοκων διαφορών. Από την ίδρυση της Εταιρεία το 1987, η Kessler Topaz έχει αναπτύξει παγκόσμια φήμη στην προστασία των μετόχων, της ERISA, την προστασία των καταναλωτών, την τήρηση της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας, και την υποβολή καταγγελιών στις Εποπτικές Αρχές. Με μια μεγάλη και πολυεπίπεδη πελατειακή βάση, η Kessler Topaz είναι υπεύθυνη για πολλές από τις μεγαλύτερες αποζημιώσεις εναγόντων πελατών τους που έχουν καταγραφεί ποτέ τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε όλο τον κόσμο.

Fietta

Η Fietta είναι μια δικηγορική εταιρεία αφιερωμένη στο δημόσιο διεθνές δίκαιο. Λειτουργεί ως συνεργαζόμενη δικηγορική εταιρεία με τις ανωτέρω δικηγορικές εταιρείες στην διεξαγωγή της Διεθνούς διαιτησίας στο ICSID που εκκρεμεί εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μια εξειδικευμένη εταιρεία μπουτίκ με ιστορικό επιτυχίας, η Fietta συναγωνίζεται με τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρίες στον κόσμο και διαπρέπει στην επίλυση διεθνών διακρατικών διαφορών. Η Εταιρεία έχει κερδίσει σημαντικές νίκες σε πρωτοποριακές υποθέσεις που περιλαμβάνουν οριοθέτηση Κρατικών συνόρων, αναγνώριση εδαφικής επικράτειας, σε υποθέσεις που διακυβεύονται επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε ζητήματα διεθνούς περιβαλλοντικού δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι δικηγόροι της Fietta συγκεντρώνουν ένα ευρύ φάσμα εμπειριών και προέρχονται από κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες, διεθνείς οργανισμούς και κυβερνήσεις.